Een Nieuw jaar! Nieuwe kansen! Nieuwe uitdagingen!

Wat was het gezellig de laatste maand van 2022! Veel bezoekjes in ‘mijn winkeltje’ want iedereen wilde nog graag een cadeautje voor onder de boom.

3 maanden live en lipgloss!

Er zitten 3 maanden op! 3 maanden bestaat mijn website &Medie. 3 maanden veel geleerd! Ik heb 355 paar sokken verkocht en ik heb er zo enorm veel plezier van! Mijn hart maakt zelfs een sprongetje als ik een bestelling binnen krijg!

Liefs uit Londen

Ik ben een paar dagen weg met vriendinnen zoals we dat ieder jaar doen. Ieder jaar naar een andere plek in Nederland en soms naar het buitenland. En dit doen we al meer dan 25 jaar met dezelfde groep. Heel fijn!

Ok, even een maand terug

Ok even een maand terug…. 4 september ging ik live om 00:00 uur op mijn verjaardag. Hartstikke leuk idee vond ik zelf! En toen…

Wie jarig is moet trakteren!

/
Eindelijk is het zo ver! Het is 4 september! De dag dat ik jarig ben en de dag dat &Medie live gaat!

Dus ineens krijg ik lichtelijke stress…

Het is vandaag alweer 4 augustus en dat betekent dat ik over 1 maand “de lucht” in ga. Live op 4 september, dat leek in mei (toen ik bij de KVK zat) nog zo ver weg.

Draag Glittersokken en Shine all Day!

En dan begin je… een logo, een website, merk sokken kiezen, contacten leggen, verpakkingsmaterialen, foto’s, en ga zo maar door. Veel werk naast mijn huidige baan.