Een blog schrijven vanuit Londen. Hoe leuk is dat!

Ik ben een paar dagen weg met vriendinnen zoals we dat ieder jaar doen. Ieder jaar naar een andere plek in Nederland en soms naar het buitenland. En dit doen we al meer dan 25 jaar met dezelfde groep. Heel fijn!

Maargoed over mijn sokken. Het gaat heel goed maar ik merk toch een kleine dip in de verkoop. Tsja logisch… alle vriendinnen en bekenden hebben gekocht. Nu is het zaak om te blijven verkopen.
Een interview met een digitale krant, een samenwerking met de plaatselijke wijnboer, sokken ter beschikking gesteld voor een loterij. Ik grijp alles aan om bekend te worden met mijn sokken. Creatief denken en gewoon doen.

Maar ik mis iets, nu al, ik wil nu eigenlijk al door met andere producten in de verkoop. Mijn doel is lipgloss! Want ik hou van lipgloss! Glitterlipgloss! Hopelijk heb ik binnenkort meer nieuws daarover! Denk t wel!

Lang verhaal kort, ondernemen is super leuk en het past me! Maar heel soms is het ook best lastig! Ik kreeg namelijk ook ineens weer een bericht van de accountant! Alleen al het woord accountant is niet fijn bij een startende onderneming… Lichtelijke zweethanden krijg ik ervan. Ik moest vanalles aanleveren voor de aangifte van het derde kwartaal en toen ik dacht dat ik alle info had verzameld, bleek dat ik de helft miste! Oioioi ik moest de gekste dingen nog aanleveren. Simpele facturen. Gewoon alles!! Ik hoop dat mijn accountant nog wil blijven want ik heb hem werkelijk wel 26 mails gestuurd en alles door elkaar
Uiteindelijk is het natuurlijk gelukt! En weer heb ik ervan geleerd want de volgende keer lever ik natuurlijk alles perfect aan

Lieve mensen dit was mijn blog weer voor nu.

Draag Glittersokken en shine all day!

Liefs uit Londen