Ok even een maand terug…. 4 september ging ik live om 00:00 uur op mijn verjaardag. Hartstikke leuk idee vond ik zelf! En toen…

Ik werd wakker en schrok me helemaal lam van mijn inbox! Bommetje vol met bestellingen! Hoe geweldig is dat! Dankjulliewel!

Tegelijkertijd ook weer een soort van stress want er waren meteen sokken out of stock en ik moest zelf even wennen aan het werken met mijn eigen website!

Maar gelukkig is alles best wel heel goed gegaan! De verkoop was top, ik heb weer nieuwe sokken ingekocht en ik heb veel geleerd.

En hoe nu verder? Het begin is makkelijk maar nu moet ik zorgen voor naamsbekendheid en een degelijke goede verkoop. Moeilijk maar ik ga er natuurlijk voor!

Ik ga enorm leuke dingen doen de komende tijd! Uiteraard mijn samenwerking met PIT, super leuk! Daarnaast komen mijn Glittersokken in een gave winkel in Deventer te liggen en zo staan er nog een aantal leuke acties op de planning!

Ik laat het jullie uiteraard weten via mijn socials!

Had ik trouwens al verteld dat je (op afspraak) langs kan komen? En hoe leuk is het om Glittersokken cadeau te geven?! Ik stuur ze voor je op!

Goed dit was mijn blog voor nu. Houd mijn site in de gaten want er komen weer nieuwe Glittersokken aan! En die hebben we nodig de komende koude maanden!

Draag Glittersokken en shine all day!

Liefs Medie