Medie (41) verkoopt glittersokken: ‘Je kunt ze zelfs op een begrafenis dragen’

Het is glitter wat de klok slaat bij Medie de Bie (41) uit Deventer. “Ik kan niet meer zonder glittersokken de deur uit”, vertelt ze in een leuk artikel aan 'In de buurt'.

Glitters en Bubbels

We hebben het druk. Allemaal hebben we het druk, druk, druk. Sporten, werken, verjaardagen, huishouden en nog zoveel meer.

Doek bij Matz Carwash

Als het goed is hangt mijn nieuwe doek bij Matz Carwash. Daar kom ik deze week op terug! Super groot is ie geworden! Heel gaaf!

Druk met nieuwe plannen

Het is alweer 8 maart, 139 paar sokken verkocht in de eerste twee maanden van dit jaar en druk met nieuwe plannen zoals jullie gewend van me zijn!

Grote problemen met de glitters

Tsja wat is er nu zo bijzonder aan die Glittersokken zei iemand vorige week tegen mij. Als je op de site kijkt zie je namelijk nauwelijks glitters!

Een Nieuw jaar! Nieuwe kansen! Nieuwe uitdagingen!

Wat was het gezellig de laatste maand van 2022! Veel bezoekjes in ‘mijn winkeltje’ want iedereen wilde nog graag een cadeautje voor onder de boom.

3 maanden live en lipgloss!

Er zitten 3 maanden op! 3 maanden bestaat mijn website &Medie. 3 maanden veel geleerd! Ik heb 355 paar sokken verkocht en ik heb er zo enorm veel plezier van! Mijn hart maakt zelfs een sprongetje als ik een bestelling binnen krijg!

Liefs uit Londen

Ik ben een paar dagen weg met vriendinnen zoals we dat ieder jaar doen. Ieder jaar naar een andere plek in Nederland en soms naar het buitenland. En dit doen we al meer dan 25 jaar met dezelfde groep. Heel fijn!