Kerst

Het is december. Een fijne maand maar ook een hele drukke maand. Veel dingen rondom school en onze zoon Mick is ook jarig in december. Maar ach, het past mooi in deze feestmaand. December is fijn...

Vakantie

De koffers zijn gepakt, hondenkind naar opa en oma gebracht. We zijn klaar voor vertrek. Even lekker ertussenuit en genieten van de rust en elkaar.

Topfeestje!

Als je weinig glittersokken verkoopt door een hittegolf en je hebt zin in een feestje, dan zit er maar 1 ding op! Een glitterfeestje organiseren! Vorige week was het dan zo ver, en wat was het geslaagd!

Inkopen doen!

Een paar dagen geleden was ik samen met mijn zus Op Inkoop! En wat was dát leuk zeg! Het world fashion center in Amsterdam! We hadden er de hele dag voor uitgetrokken en dat was maar goed ook! Wat een winkels en wat een keuzes!

Medie (41) verkoopt glittersokken: ‘Je kunt ze zelfs op een begrafenis dragen’

Het is glitter wat de klok slaat bij Medie de Bie (41) uit Deventer. “Ik kan niet meer zonder glittersokken de deur uit”, vertelt ze in een leuk artikel aan 'In de buurt'.

Glitters en Bubbels

We hebben het druk. Allemaal hebben we het druk, druk, druk. Sporten, werken, verjaardagen, huishouden en nog zoveel meer.

Doek bij Matz Carwash

Als het goed is hangt mijn nieuwe doek bij Matz Carwash. Daar kom ik deze week op terug! Super groot is ie geworden! Heel gaaf!

Druk met nieuwe plannen

Het is alweer 8 maart, 139 paar sokken verkocht in de eerste twee maanden van dit jaar en druk met nieuwe plannen zoals jullie gewend van me zijn!