Het is alweer 8 maart. Iets te laat met mijn blog maar waarschijnlijk weet niemand dat ik mijn blogs altijd op de vierde van de maand schrijf

8 maart, 139 paar sokken verkocht in de eerste twee maanden van dit jaar en druk met nieuwe plannen zoals jullie gewend van me zijn!

Zal ik nog andere kledingstukken gaan verkopen? Hemdjes bijvoorbeeld? Of sieraden? Binnenkort op inkoop in het grote fashioncenter in Amsterdam. Ben benieuwd! Ik ga foto’s maken en die deel ik!

Maar dan nu mijn grootste plan! Eigenlijk wil ik dit al sinds ik mijn webshop heb. Namelijk zelf mijn sokken ontwerpen en laten maken onder mijn eigen naam! En dat is het beste plan! Binnenkort heb ik hier een afspraak over, in mijn volgende blog meer nieuws.

Uiteraard ook nog even over vorige week, de training boost your business gehad. Was interessant, vooral het ochtendprogramma. Smiddags ging het vooral over financiën. Voor mij minder, want dat is op orde, maar ach je steekt er altijd iets van op.
Flink wat huiswerk voor de volgende keer maar dat vind ik erg leuk. Nog meer verdiepen in mijn klant en nog meer te weten komen over het ondernemen. Top!

En weet je wat nu echt het aller allerleukst is? De mode van nu! Het is cool om zoveel mogelijk te glitteren! Let op komende tijd! Glimmers, pailletten en glitters! Ook in de lente!

Dus draag Glittersokken en shine all day!

Liefs Medie