Tsja wat is er nu zo bijzonder aan die Glittersokken zei iemand vorige week tegen mij. Als je op de site kijkt zie je namelijk nauwelijks glitters!
Hoe dan! Dat kan echt niet! En ik weet het, het is echt balen!
Want als je live in mijn winkeltje bent, glitteren de glitters je tegemoet. De sokken zijn in het echt zoveel mooier! Dit vraagt nu dus écht aandacht.

Ondertussen de leverancier gevraagd naar betere stockfoto’s. Mijn nicht de fotograaf gevraagd wat te doen. Nog een andere fotograaf gevraagd… tsja je kan er maar druk mee zijn. Het is in ieder geval in mijn glitterwereld best een heel groot probleem! Hopelijk gaat het lukken om de Glittersokken te laten shinen zoals ze zijn. En hopelijk zien jullie gauw het resultaat!

Vorige week weer een dag op inkoop geweest met mijn vriendin Marloes bij MP. Altijd leuk! Maar ook soms een beetje lastig om de juiste keuzes te maken. Want wat vindt mijn klant nou eigenlijk mooi?
Brengt mij gelijk bij mijn training waar ik bijna ga starten. Daar hoop ik meer te leren over hoe een startende onderneming beter te runnen. Stukje financiën en het opstellen van een businessplan, mijn klanten beter leren kennen en daardoor betere doelen stellen. Lijkt me goed en daarover meer in mijn volgende blog.

In ieder geval denk ik dat jullie vast blij worden van een nieuwe toevoeging in mijn assortiment. Namelijk hele gave panty’s! Van simpele panty’s tot knalroze. Helemaal leuk! Kan niet wachten tot het volgende winterseizoen! Maar nu eerst de korte glittersneaker sokken, ook een heerlijk seizoen.

Draag Glittersokken en shine all day!

Liefs Medie