Wat was het gezellig de laatste maand van 2022! Veel bezoekjes in ‘mijn winkeltje’ want iedereen wilde nog graag een cadeautje voor onder de boom. Het was leuk om mensen te ontvangen en wat zijn de mensen enthousiast om de Glittersokken live te zien!

Maar het zit er weer op alle feestdagen. Heerlijk was het, maar ook heel fijn dat het weer voorbij is. Kerstboom eruit en goede voornemens erin!
En wat zijn dan die goede voornemens? Uiteraard is dat voor iedereen anders. Voor mij meer sporten en nog meer doen voor &Medie.
Zo ga ik onder andere naar een training in het Ondernemershuis in Deventer. Boost your business heet het. Nou ik wil mijn business graag boosten! Ik ben benieuwd en ik heb er nu al zin in!

Eerst deze maand nog op inkoop bij 1 van mijn leveranciers MP Denmark. Daar verheug ik me altijd op. Vooral nu, want ik denk dat ik mijn assortiment uit ga breiden! Daar kom ik in mijn volgende blog op terug! Ik blijf in ieder geval in de beenmode maar dan iets anders dan Glittersokken! Overigens geen zorgen want er blijven glitters in 🤩

En verder voor nu? Eerst even terugkijken naar vorig jaar, het jaar dat ik eindelijk mijn hart ben gaan volgen en mijn eigen webshop begonnen ben. Een jaar van leren en toffe dingen doen maar ook van onzekerheden en ondernemerschap. Terugkijken is goed maar vooruit kijken is het beste!

En dan is het nu tijd om de accountant te mailen, mijn hobby! Maar gelukkig ben ik er al heel goed in geworden!

Maak er een glitterend mooi jaar van! Geniet en wees lief voor elkaar!

Draag Glittersokken en shine all day!

Liefs Medie