Er zitten 3 maanden op! 3 maanden bestaat mijn website &Medie. 3 maanden veel geleerd! Ik heb 355 paar sokken verkocht en ik heb er zo enorm veel plezier van! Mijn hart maakt zelfs een sprongetje als ik een bestelling binnen krijg!

En ja! Zoals ik in mijn vorige blog al zei wilde ik graag meer. Ik ben op onderzoek gegaan en het is gelukt! Ik verkoop nu ook lipgloss! Zooo leuk! Ik hou er zelf zo van! Twee kleuren, French kiss en sweet candy. Alleen van de namen wordt je toch al blij! Helemaal leuk om toe te voegen aan de Glittersokken!

En het is december. Niet alleen een moment om terug te blikken naar de afgelopen 3 maanden maar ook om vooruit te kijken. Naar de komende maand maar ook naar de toekomst. Over de toekomst vertel ik jullie in mijn volgende blog.

De komende maand eerst genieten van de mooie en gezellige cadeaumaand! Het is de maand van de glitters!!!

De komende maand zijn jullie uiteraard van harte welkom op mijn website maar ook bij mij thuis. Kom live kijken hoe mooi alles glittert! Zoek onder het genot van een drankje de mooiste Glittersokken uit! Voor jezelf maar het is natuurlijk ook een origineel cadeau voor iemand anders. Ik pak het mooi voor je in! Uiteraard kan ik het pakketje ook versturen!

Voor nu wens ik jullie fantastische dagen! Geniet van alle mooie dingen!

Ik hoop tot snel op mijn site of live!

Draag Glittersokken en shine all day!

Liefs Medie