‘’Ok Medie, je moet een blog gaan schrijven’’ zegt mijn websitebouw meneer. Ok.. ok.. een blog schrijven. Nog nooit gedaan, dus dat kan ik wel.

Waarover? Tsja over &Medie en ik als startende ondernemer. Goed plan! Leuk! Komt ie!

Op 11 mei heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Een lang gekoesterde wens eindelijk waargemaakt. Waarom eigenlijk pas op mijn 40ste? Ik heb geen idee.. Het voelde als mijn moment en ik had ook eindelijk een idee!

Dit is een product dat ik zelf heel leuk vind en iets waarvan ik denk dat anderen leuk vinden of kunnen gaan vinden. Of dat zo is, gaan we zien. Gelukkig is het risico klein en de gevolgen te overzien wanneer het niet wat wordt (waar ik uiteraard niet vanuit ga).

En dan begin je… een logo, een website, merk sokken kiezen, contacten leggen, verpakkingsmaterialen, foto’s, en ga zo maar door. Veel werk naast mijn huidige baan. En toch? Toch geeft het me energie! Ik word er blij van! Dit is mijn ding!

Draag Glittersokken en Shine all Day!